Gezond en duurzaam eten in balans met onze natuur, hoe doe je dat? Een hamburger van rundvlees zorgt bijvoorbeeld voor ruim 8 keer meer broeikasgassen en landgebruik dan een vegetarische burger. Elke stap en elke hap telt! Een planeetaardig aanbod betekent o.a. toewerken naar minder vlees, meer plantaardig, duurzame alternatieven en het toepassen van effectieve promotie- en presentatietechnieken. De hosts van dit webinar, Lobke Faasen (plantaardig diëtist) en Wenda Linthorst (Keukentijgers) gaan in op het verschil tussen een traditioneel en een planeetaardig menu en leggen uit op welke manier je dit naar de bewoners of patiënten kunt communiceren. Daarnaast krijg je leuke en nuttige tips om de feestmaand december op een planeetaardige manier in te vullen. Waar kun jij morgen mee beginnen?
Aanmelden via deze link:
ToekomstProef nieuwsbrief
Contactgegevens
Adres
IJsselzoom 74
2902 LB
Capelle aan den IJssel
Telefoon:
+316 221 88 015
Mail:
info@toekomstproef.nl
ToekomstProef is een initiatief van Stichting Eten+Welzijn en is ontwikkeld met steun van MVO Nederland, Nevi, Ministerie van VWS, Intrakoop, Milieu Platform Zorg en een groot aantal koplopers in de zorg. Met ToekomstProef heeft de zorg een eigen, integrale aanpak om actief bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen die vanuit de Green Deal zijn gesteld.