8 december – Webinar ‘Voorkomen voedselverspilling – hoe doe je dat?’

Reductie van voedselverspilling staat bij veel ziekenhuizen en zorgorganisaties hoog op de agenda. Jaarlijks belandt er ongeveer 40 procent van wat is ingekocht in de vuilnisbak. Dit is niet alleen zonde en onnodig, maar ook erg kostbaar.

Ons voedselsysteem heeft een grote impact op onze planeet. Verbouwen, verwerken, vervoeren, koelen en opwarmen. We stoppen veel energie in ons eten. Energie die de aarde opwarmt. Daarom is het belangrijk dat we zo min mogelijk eten verspillen. Host Yumi Overbeeke van Greendish neemt je mee: tijdens het webinar krijg je inzicht in de waarde van het meten van je voedselverspilling en de vervolgstappen die je daarna kunt zetten. 

Tijd: van 09:00 tot 09:45 uur

Meld je hier aan!

Deel dit bericht online

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Sluit je aan en doe mee