10 november – Webinar ‘Een planeetaardig zorgmenu’

Gezond en duurzaam eten in balans met onze natuur, hoe doe je dat? Een hamburger van rundvlees zorgt bijvoorbeeld voor ruim 8 keer meer broeikasgassen en landgebruik dan een vegetarische burger.

Een planeetaardig aanbod betekent o.a. toewerken naar minder vlees, meer plantaardig, duurzame alternatieven en het toepassen van effectieve promotie- en presentatietechnieken. Start bijvoorbeeld met wat groente en fruit tijdens de broodmaaltijden en tussendoortjes. Elke stap en elke hap telt!

Lobke Faasen (plantaardig diëtist) beantwoordt vragen die leven binnen het vakgebied diëtetiek. Wenda Linthorst (Keukentijgers) vertelt over succesvolle praktijkvoorbeelden en legt uit op welke manier je naar de bewoners of patiënten kunt communiceren. Daarnaast krijg je leuke en nuttige tips om de feestmaand december op een planeetaardige manier in te vullen. Waar kun jij morgen mee beginnen?

Tijd: van 09:00 tot 09:45 uur

Meld je hier aan!

Sluit je aan en doe mee