Daily Fresh Food – Maatwerk voor de zorg met lekkere en gezonde maaltijden

Bij Daily Fresh Food vinden we dat gezond eten lekker moet zijn en lekker eten gezond. ‘Dit draagt bij aan de vitaliteit van iedereen en is de kern waar het bij ons om draait: better food, better life. Hiervoor staan vakmanschap, ambacht en maatwerk al sinds 1936 centraal.

Als producent van lekkere en gezonde maaltijden leveren wij maatwerk aan onze klanten. Van eetcafé tot sterrenzaak en van academisch ziekenhuis tot zorginstelling. Vakmanschap, ambacht en maatwerk staat bij ons centraal sinds 1936. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van eten en drinken.

Sous vide
De sous vide techniek is de basis van de lekkere en gezonde gerechten die bereid worden in de grootste slowcook keuken van Nederland. Deze duurzame techniek heeft jaren geleden zijn intrede gedaan bij sterrenrestaurants. Daily Fresh Food heeft deze techniek omarmd en doorontwikkeld. Simpelweg omdat het de beste manier is om kleur, structuur, vitamines, mineralen en smaak te behouden.

Kennis delen
Door nauwe samenwerking met artsen, wetenschappers, koks en diëtisten verbreden wij onze kennis. Hierdoor kunnen we gericht inspelen op de wensen en behoeftes van onze klanten. Deze kennis delen wij tijdens onze masterclasses en trainingen. Zo inspireren we anderen en denken we vooruit. We blijven doorgaan met het doen van wetenschappelijk onderzoek, met het testen en proberen van nieuwe ideeën en het samenwerken met voedingsexperts en specialisten.

Topsport
Met onze kennis over eten en drinken en de sous vide bereidingstechniek ontwikkelen wij niet alleen gepersonaliseerde maaltijden voor onze klanten, maar ook voor topsporters. Zo leverden wij de maaltijden aan Maarten van der Weijden tijdens de 11 stedenzwemtocht. De opgedane kennis vanuit de topsport vertalen wij weer terug naar onze Care & Cure voedingsoplossingen.

De duurzame ambitie
De ambitie van Daily Fresh Food is toekomstgericht; better food, better life, dat is waar wij voor staan! Lekker en gezond eten en drinken voor iedereen met aandacht en zorg voor mens, dier, milieu en omgeving. Met onze medewerkers, leveranciers, kennispartners en nu met ToekomstProef werken wij samen om die belofte steeds waar te maken.

Sluit je aan en doe mee